Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Kontakt os venligst for yderligere informationer.

Pressemeddelelse: 04. oktober 2023

Padborg Transportcenter får ny formand  

Grethe Harmuth overtager hvervet som formand for Padborg Transportcenter fra Susanne Provstgaard.  

Padborg Transportcenter får ny formand i skikkelse af den nuværende næstformand Grethe Harmuth. Den  nye formand overtager posten fra Susanne Provstgaard, der efter otte år som del af bestyrelsen i Padborg  Transportcenter ønsker at prioritere mere tid bl.a. til sit politiske arbejde.  

Derfor meddelte hun for nylig til bestyrelsen, at hun ikke genopstiller ved næste generalforsamling.  Parterne blev i den forbindelse enige om at gennemføre et formandsskifte med det samme fremfor at  afvente den næste generalforsamling til marts.  

”Jeg har været med fra starten og glæder mig over, hvordan Padborg Transportcenter er blevet mere  professionel og kendt både nationalt og internationalt som forening for transport, logistik og service erhverv med base her i Padborg. Det skyldes en dedikeret bestyrelse, en dygtig direktør og et stærkt lokalt  erhvervsområde med virksomheder, der samarbejder om de fælles mål,” siger Susanne Provstgaard og  fortsætter:

Pressemeddelelse: 07. september 2023

Transportbranchen skal hjælpe med god netforbindelse i landdistrikter  og fjerntliggende områder 

Et stort europæisk projekt skal forbedre internetdækningen i Europa, og i Danmark skal  transportbranchen hjælpe. Branchen er selv a=ængig af stabilt netværk, og Padborg Transport  Center er partner i projektet, som skal give bedre internet i landområderne.  

13 procent af Europas samlede areal mangler stabilt net eller blot adgang, og det vedrører primært de ydre  landområder. Det er en udfordring, der skaber skel mellem land og by, og som danske virksomheder og  vidensinstitutioner nu skal bidrage med en løsning til med deltagelse i det europæisk forskningsprojekt  COMMECT. 

HØR MERE!

Hør mere om Padborg Transportcenter.

Kontakt os

 

Tlf. +45 79 30 40 04

info@padborgtransportcenter.dk