Lokaler og byggegrunde

Overvejer din virksomhed at udvide eller flytte, og har I brug for et kontor en byggegrund eller  et lager – så kig på siden her. Her finder du links til relevant information og opslag med ledige lejemål.

Som et af de vigtigste transportknudepunkter i Danmark, er der mange muligheder og fordele ved at etablere virksomheden i Padborg.

Området er med sin beliggenhed ved E45 og den tyske grænse et ideelt sted for virksomheder, der beskæftiger sig med international handel og transport.

Find dit kontorlokale på https://www.lokaleportalen.dk eller på Aabenraa kommunes hjemmeside https://www.aabenraa.dk/erhverv/byggeri-og-erhvervsgrunde/erhvervsgrunde-til-salg/

 

Voxevaerket Padborg

Er du på udkig efter et anderledes kontorfællesskab, hvor der er plads til alle? Voxeværket Padborg byder på et unikt kontorfællesskab, hvor lejerne har adgang til fede faciliteter.

I Voxeværket Padborg vil du bo rigtig tæt på landegrænsen. Så har du tyske kunder, eller er du måske en del af en tysk virksomhed og har brug for et satelitkontor lige ved grænsen, så er en kontorplads hos Voxeværket Padborg løsningen.

Nye muligheder i Padborg vest

Padborg udvider bl.a. med et 120.000 kvm stort logistik og lagercenter i området vest for Padborg.