Jobs

Sønderjyllands Revision

08.jun.2023

Tysktalende og struktureret Chefsekretær med stort overblik
For Sønderjyllands Revision i Padborg søger PULS Human Relations en Chefsekretær til en spændende fuldtidsstilling med masser af ansvar og fuld fart.

Motivation
Kan du lide at have styr på tingene, at være struktureret og fremsynet? Synes du det er spændende at servicere og hjælpe, også når der er travlt med komplekse opgaver, og sætter du en ære i at få hverdagen til at glide for hele holdet? Hvis ja, så har vi måske jobbet til dig.

Om jobbet
Som chefsekretær vil din primære opgave være at understøtte chefgruppen, der består af Claus, Søren og Michael, og du får en særdeles koordinerende rolle så dagen og kalenderen hænger sammen.
I en travl og afvekslende hverdag, vil dit hovedansvar indeholde følgende opgaver. Du kommer blandt andet til at:
Styre chefernes kalender, planlægge møder med kunder, følge op og selvstændigt sørge for den mest optimale mødestruktur
Møde ind om morgenen før cheferne og sørge for at materialer er klar til dagens møder.
Være tovholder på diverse arrangementer, heriblandt hvis cheferne er inviteret til at holde oplæg, eller ved vores deltagelse i bogholderiseminarer, hvor du udarbejder præsentationer, indbydelser, booker lokaler osv.
Varetage forskellige administrative opgaver, f.eks. forfatte korrespondance, godkende ugerapporter, have kundekontakt, registrere timeforbrug og i det hele taget løse de opgaver, der uundgåeligt vil lande på dit bord fra tre chefer med mange bolde i luften.
Vi har mange kunder syd for grænsen, så det er afgørende at du har styr på både det danske og tyske sprog i skrift og tale, og det falder dig naturligt at kommunikere på et professionelt niveau.

Om dig
For at være succesfuld i jobbet, er det vigtigt at du har disse kompetencer:

  • Du skal være dygtig til programmerne i Office pakken; Outlook, Excel, Word og PowerPoint
  • Du skriver og taler dansk og tysk på et højt niveau
  • Du er en serviceorienteret person med en positiv tilgang til opgaverne
  • Det er vigtigt at du har styr på din retskrivning og kan opstille professionelle dokumenter
  • Du skal være god til at planlægge og have sans for detaljer
  • Du er fleksibel især i den travle periode fra januar til juni

Din personlige profil
Du besidder et stort drive, er selvstændig og kan naturligt bevare roen og overblikket i en til tider hektisk hverdag. Du er problemknuser, når det brænder på og med din gode situationsfornemmelse formår du at holde fokus på detaljer, samtidig med at du ved hvor vigtigt det er at overholde deadlines. Du er ikke bange for at prøve noget nyt, og er altid et skridt foran cheferne, så de kan levere deres bedste over for kunderne.

Har du erfaring fra lignende job som direktionssekretær eller måske som advokatsekretær, disponent, speditør, kontorassistent med overblik og ansvar i et job, hvor du nød at have et højt aktivitetsniveau, så kan du være den kollega, vi leder efter. Vigtigst er det, at du altid følger dine opgaver til dørs til tiden, og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder
En spændende stilling, som du selv kan være med til at forme, og hvor du hver dag sammen med gode kolleger er med til at gøre en forskel. I dine attraktive ansættelsesvilkår får du en lang række medarbejdergoder lige fra massageordning, mandagsfrokost til kurser og efteruddannelse.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og organisationsstrukturen flad. Der er en stærk holdånd og vi snakker godt med hinanden – både når vi sammen til personalearrangementer fejrer hverdagens succeser, og når vi løser opgaver. I Padborg står 25 professionelle og engagerede kolleger klar til at tage imod dig, og samlet er vi 75 kolleger fordelt på vores tre kontorer i Padborg, Sønderborg og Aabenraa.
Vi har en aktiv personaleforening med arrangementer både afdelingsvis og for hele firmaet.

Læs mere om Sønderjyllands Revision på www.sr.dk

Tiltrædelse
Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte:
Joan Lott Carlsen, e-mail: joan@puls-hr.dk, telefon +45 43 14 42 03

Om PULS Human Relations
PULS Human Relations er Sydjyllands største full-service HR-hus.
Her skaber vi positiv forandring for mennesker og virksomheder i Danmark, Norden og Tyskland ved at have fokus på relationer frem for ressourcer.

Ansøg her: https://puls-hr.dk/ad/chefsekretaer-sonderjyllands-revision/ld0k56

 

 

 

Logistikelev

08.jun.2023

Nagel-Group, Padborg

Drømmer du om at sætte dine logistiske evner på spil i en international virksomhed? Er du på udkig efter en elevplads, hvor du bliver udfordret og får masser af ansvar? Så har du nu muligheden for at blive vores nye Logistikassistentelev på vores kontor i Padborg.

Connecting the world of food
Vores mest fornemme opgave er at levere fødevarer til kunden ved den rigtige temperatur og til det rigtige tidspunkt… og det er vi faktisk ret gode til. Så gode, at Nagel-Group er en af de førende fødevarelogistikvirksomheder i Europa. Vi tilpasser vores supply chain-løsninger efter kundens behov og arbejder med moderne teknologier.

Hvad skal du arbejde med?
Som Logistikelev i Nagel-Group lover vi at klæde dig godt på. I løbet af dine to år som elev vil du blandt andet arbejde med at…
• styre flow af varer på terminalen
• holde overblik over varernes holdbarhed samt kommunikere dette til kunden
• sørge for ordremodtagelse- og registrering
• anmelde forsendelser og klargøre dokumenter
• stå for lagerstyring- og afstemning samt fakturering

”Vi satser virkelig på vores elever her hos Nagel-Group. Så du kan roligt glæde dig til at blive en del af et travlt forretningsområde, hvor du både udvikler dig og får ansvar – og hvor der er god mulighed for fastansættelse efter de 2 år” – Head of HR Nordics, Bente Nielsen.

Er du vores nye kollega?
Du skal naturligvis have lyst til at arbejde, udfordre og udvikle dig indenfor Logistikverdenen. Derudover er det vigtigste for os, at du er nysgerrig af natur og dermed har en proaktiv tilgang til tingene. Derudover kan du se dig selv i flere af følgende punkter:
• Du ser muligheder frem for begrænsninger
• Du er grundig og har fokus på detaljen
• Du vil gerne være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fart over feltet og den ene deadline overlapper den anden
• Du har afsluttet HHX, EUX, STX, HF eller HTX. Hvis du kommer fra STX, HF eller HTX skal du tage fem ugers supplerede EUS.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og fokus på din udvikling. Du kan ved Nagel-Group godt regne med at få en uddannelse af høj kvalitet – og sociale kollegaer. I løbet af året afholdes der blandt mange aktiviteter og events, hvor du også har mulighed for at sætte dit præg.

Praktisk information
Vi tager løbende kontakt til kandidater, så hvis opslaget har fanget din interesse, skal du sende din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt. Spørgsmål? Så kontakt endelig vores HR-Konsulent Camilla Andsager på camilla.andsager@nagel-group.dk.

Gratis job-platform for virksomheder i Padborg Transportcenter
Opret dit job her.

"*" indikerer påkrævede felter

Virksomhed Logo*
Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
- Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
- Max bredde: 150px
- Max størrelse: 5MB
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif, Max. file size: 10 MB.
- Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
- Max højde: 350px
- Max størrelse: 10MB

HØR MERE!

Hør mere om Padborg Transportcenter.

Kontakt os

 

Tlf. +45 79 30 40 04

info@padborgtransportcenter.dk