Bliv elev

Kunne du tænke dig at blive elev?

Kunne du tænke dig en solid uddannelse i et af de vigtigste områder i Danmark

for international handel og logistik? Så tag et kig på nogle af de mange spændende virksomheder, der hver dag er med til at sikre leverancer til hele Danmark samt resten af verden.

Som elev i Padborg bliver du automatisk en del af en stor familie, med masser af spændende aktiviteter – både på jobbet og i fritiden. Det tætte sammenhold mellem virksomhederne og de andre elever, er med til at give dig en både lærerig og sjov uddannelse, der ruster dig til din fremtidige erhvervskarriere.

Bliv mekaniker i Padborg

Bliv skiltetekniker i Padborg

Bliv blive speditør elev i Padborg

Bliv blive lager logistik elev i Padborg

Padborg Elev Forum – ambassadører for Padborgs Erhvervsliv

Som elev i Padborg er de muligt at være med i Padborg Elevforum. Her kan du møde andre elever fra firmaerne i Padborg. Der bliver lavet flere arrangementer af både faglig med også social karakter. Vi har i løbet af året flere møder og en gang om året en heldags studietur.

Studietur 2022

I år var 21 elever og lærlinge fra forskellige virksomheder i Padborg Transportcenter på studietur til Århus havn.

Her fik de en rundvisning af Jesper Skatka fra Århus Havn som fortalte om de mange aktiviteter i Danmarks største erhvervshavn. Elever fik indblik i hvor stor betydning havnen har for logistikken Danmark.

Vi så også flere Padborg firmaers lastbiler læsse og losse i havnen.

Efterfølgende var det tid til at elever og lærlinge skulle lære hinanden bedre at kende. Derfor var der arrangeret en action fyldt eftermiddag hos Aarhus SeaRangers. Vi sejlede med 80 km/t i RIB både til Norsminde hvor der var lavet lejr til os i “Æblelunden”

Her fik eleverne lov til at finde deres indre viking frem med øksekast og langbueskydning før de fik stillet sulten med vikingegryde lavet over bål. Turen tilbage med RIB’erne var meget hurtig og eleverne blev lidt våde af de mange manøvre og hop på bølgerne.

Studietur 2021

I 2021 gik turen til LINAK hvor vi fik en rundvisning og et indblik i hvordan produktionen og logistikken er automatiseret. Efterfølgende gik turen til Steigenberger Alsik Hotel & Spa hvor Janne No Nielsen fra DANSK HR holdt et inspirerende oplæg for eleverne om brugen af netværk og LinkedIn.

Aftenen afsluttede med en dejlig 2 retters menu hvor eleverne fik netværket på tværs af virksomhederne.